Al 20jaar je Leonidaswinkel

in Aarschot

In oktober 2003 openden Ingeborg en haar moeder Nicole de deuren van je favoriete pralinewinkel in Aarschot. Vijftien jaar geleden verhuisde de winkel naar de huidige locatie in de Leuvensestraat.
Enkele jaren geleden ging Nicole op pensioen.


Na bijna 20 jaar Leonidas Aarschot start voor Ingeborg een nieuw hoofstuk. Zij geeft de schort door aan Kurt en Lenka die vanaf 9 september jullie graag verwelkomen op het gekende adres. In augustus geven ze de winkel eerst een facelift en daarna vliegen ze erin.

.

Herken je dit gevoel?


Bij Leonidas koop je ambachtelijk vervaardigde, betaalbare pralines waarmee je een moment van chocoladegeluk kan schenken aan mensen die je lief zijn. Een verjaardagsfeest, een etentje met vrienden, een romantische avond of een welgemeende dank u wel, Leonidas viert al die gelukzalige momenten samen met jou, je familie, vrienden, kennissen en collega’s. Niet alleen de grote momenten van geluk in ons leven verdienen het plezier van chocolade. Ook het moment waarop je ‘zomaar’ iemand een plezier wil doen omdat hij of zij belangrijk voor je is, is puur chocoladegeluk. Leonidas Kestekides en zijn neef Basilio, maakten al bij de oprichting van Leonidas pralines betaalbaar voor iedereen. Pralines zijn een luxeproduct waarvan iedereen moet kunnen genieten, een basisrecht zeg maar.