Al 19 jaar je Leonidaswinkel

in Aarschot

De ambachtelijke Leonidas-pralines worden gemaakt van de meest verfijnde ingrediënten en van échte Belgische chocolade. Iedereen weet dat Belgische chocolade de beste ter wereld is. 


In oktober 2003 openden Ingeborg en haar moeder Nicole de deuren van je favoriete pralinewinkel in Aarschot. Tien jaar geleden verhuisde de winkel naar de huidige locatie in de Leuvensestraat.
Enkele jaren geleden ging Nicole op pensioen.


Verse pralines, koekjes, wijntjes en bubbels. Cuberdons, truffels... Geschenkmanden en andere leuke verpakking. Je vindt het bij ons . 
We zijn er voor de particulier, maar ook voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers of hun klanten willen verwennen met heerlijke Belgische chocolade. 

.

Herken je dit gevoel?


Bij Leonidas koop je ambachtelijk vervaardigde, betaalbare pralines waarmee je een moment van chocoladegeluk kan schenken aan mensen die je lief zijn. Een verjaardagsfeest, een etentje met vrienden, een romantische avond of een welgemeende dank u wel, Leonidas viert al die gelukzalige momenten samen met jou, je familie, vrienden, kennissen en collega’s. Niet alleen de grote momenten van geluk in ons leven verdienen het plezier van chocolade. Ook het moment waarop je ‘zomaar’ iemand een plezier wil doen omdat hij of zij belangrijk voor je is, is puur chocoladegeluk. Leonidas Kestekides en zijn neef Basilio, maakten al bij de oprichting van Leonidas pralines betaalbaar voor iedereen. Pralines zijn een luxeproduct waarvan iedereen moet kunnen genieten, een basisrecht zeg maar.